Περίπου εμείς
EWAY (HK) GLOBALLIGHTING TECHNOLOGY CO LTD
Περίπου εμείς

EWAY (HK) GLOBALLIGHTING TECHNOLOGY CO LTD

CO., ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετείχε στην Ε&Α, παραγωγή του επαγγελματικού ιατρικού εξοπλισμού ομορφιάς.Βέλτιστη ποιότητα, ανθεκτική σε λειτουργία, με την ανταγωνιστική τιμήΠερνάμε το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων του ISO 9001 Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν IPL, το RF, το φως Ε, την κενή μηχανή αδυνατίσματος δημιουργίας κοιλότητας, το μακρύ λέιζερ σφυγμού, το κλασματικό λέιζερ του CO2, το λέιζερ του ER, το λέιζερ διόδων, μεταστρεφόμενο το το Q ND yaglaser, LED/PDT, το...
Δείτε περισσότερων

Υψηλός - ποιότητα

Σφραγίδα εμπιστοσύνης, πιστωτικός έλεγχος, RoSH και αξιολόγηση της ικανότητας προμηθευτών. η επιχείρηση έχει αυστηρά το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και το επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμής.

EWAY (HK) GLOBALLIGHTING TECHNOLOGY CO LTD

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδίου και προηγμένο εργαστήριο μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε.

EWAY (HK) GLOBALLIGHTING TECHNOLOGY CO LTD

Κατασκευή

Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας.Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα ​​από τη ζήτηση σας.

100% SERVICE

Μαζική και προσαρμοσμένη μικρή συσκευασία, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, DDU και DDP. Σας βοηθήστε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

Δείτε περισσότερων
Αναθεωρήσεις πελατών
****a ****a February 20,2021
Είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με GTO
K**** K**** July 28,2020
Είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με GTO, και θα χτίσουμε τη μακροχρόνια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους στις επόμενες μερικές πρώτες θέσεις years.ZH είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, επίδειξη των οδηγήσεων κατασκευής, που ιδρύεται στο έτος 2007, που βρίσκεται στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα του είναι επιδείξεις των οδηγήσεων στο πλήρες χρώμα, το διπλό χρώμα και το ενιαίο χρώμα για διάφορους χρησιμοποιώντας λόγους εσωτερικό ή υπαίθριο etcri
R**** R**** June 05,2023
«Ικανοποιώ εξαιρετικά με την υπηρεσία που έλαβα. Το προσωπικό ήταν πεπειραμένο, επαγγελματικό, και πήγε ανωτέρω και πέρα ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι ανάγκες μου ικανοποιήθηκαν. Θα σύστηνα ιδιαίτερα αυτήν την επιχείρηση σε καθεμία που έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες τους.»